Vanliga frågor

F: Varför har du slutat sälja JUUL och börjat med ZIIP?

A: Det korta svaret är att vi rätt och slett synes ZIIP presterar bättre. Det är färre rapporterade fel, den snabbare lader och varor längre. Det är också mindre restriktioner när det gäller val av smak. ZIIP Pods är lite dyrare än JUUL, men de är också nästan 50% större.

F: Vad är olika på et podsystem ZIIP/JUUL och andra e-sigaretter?

A: Användarvänligheten. ZIIP och JUUL är en enhet med innebygd batteri. Det enda extra du behöver är pods som du växlar när de blir tomma. E-sigaretter kommer i flera delar. Ofta måste du köpa extra batterier i tillägg och du måste också fylla på juice i tanken själv. ZIIP och JUUL är också mycket mindre och är små nok till å ha i lommeboken.

F: Devicen har dåligare kraft/vanskeligere å trekke, än tidigare, må jag köpa en ny?

A: En enhet kan bytas ut med en jämn mellanrom. Det kommer an på hur ofta du har använt den och hur du har behandlat den. Behandlar du enheten riktigt kan den vara i flera år.

Prova detta innan du köper en ny:

Använd en torr bomullspinne för att rengöra ladekontakten till JUUL-enheten försiktig, insidan av enheten och USB-laddäcken. Om en liten mängd vätska kommer in i luftvägen, måste du ta bort JUULpod från JUUL-enheten och prova att tappa JUULpod uppned på ett torrt ställe och sedan torka det rent innan du sätter det in igen.

F: Jag har ventat till veckor på beställningen min, men har fortsatt inte motatt något.

A: Vi håller till i Nederland. Själv om vi har skrivit 3-8 virkedager leveransstid, kan detta variera och det är lite vi kan göra för att få pakken levererad til deg raskere. Om du har ventat i mer än 3 veckor, rekommenderar vi att du tar kontakt med vår kundservice. Har du ventat i en månad, gir vi dig en form för kompensation. Det är extremt sällan att paketera blir borta i postsystemet, det är som regel bara och frågor om tid innan paketet kommer.

Husk at Corona gjør at fraktetiden nå er ganske varierende

F: Hur många pods behöver jag?

A: Om du har rökt tidigare blir det lättare att estimera hur många pods du behöver, själv om det är lite oaktsamt. En pod gir ca 200 puff, en vanlig sigarett gir ca 15. En pod ska vara ungefär lika länge som en paket sigarett, men detta upplever forskjellig.